Top resultaat!

Ik zit nu een jaar bij Bella Derma en ben heel erg tevreden. Voordat toen ik kwam zat ik onder de Acne.. we zijn toen heel intensief bezig geweest met mijn huid. Een jaar geleden durfde ik niet zonder foundation naar buiten en nu heb ik haast nooit meer foundation op!

Heerlijk ontspannen!

Een fijne en ontspannen sfeer. Ik ga er met plezier naar toe. Laressa heeft verstand van zaken. De behandeling is prettig, met name voor mijn wat rijpere huid, en je komt er relaxed vandaan! Voor mij is het elk bezoek weer een heerlijk ontspannen moment!

Bella laat mij stralen!

Elke 6 weken kom ik met plezier naar Bella Derma, altijd heeft ze een vernieuwde & verfrissende kijk op wat mijn huid nodig heeft inclusief de behandeling die mij op de moment weer helemaal laat stralen en kan ik er weer 6 weken tegenaan! Mijn tip de bindweefselmassage!

Behandelingen op maat

Voor een avondje rust, ontspanning en op jou huid gerichte gezichtsbehandeling is salon Bella Derma the place to be. Na een korte huidanalyse bij elk bezoek gaat Laressa je huid gericht behandelen. Mijn huid is elk bezoek anders en daar speelt Laressa op in.