foto-peelingen-custom-min

Een peeling zorgt ervoor dat de cel vernieuwing wordt gestimuleerd doordat de dode huidcellen worden verwijderd. Je brengt eigenlijk een kleine gecontroleerde beschadiging aan op de opperhuid (bovenste huidlaag). Tijdens een peeling wordt gewerkt met zuren (AHA’s en BHA’s) zoals oa glycolzuur, salicylzuur en melkzuur. Ieder zuur heeft zijn eigen werking op de huid.

Bij Bella Derma wordt gewerkt met de peelingen van Image Skincare. De peelingen van Image werken op je diepere huidlagen waardoor je huidstructuur direct wordt verbeterd.

Bella Derma biedt een breed assortiment, verschillend in sterkte (diepte in de huid) en werking.

De verschillende peelingen zijn;

  • Acne lift; peeling voor de vette huid en/of acne huid. Mix van glycolzuur en salicylzuur
  • Wrinkle lift; voor als de eerste tekenen van veroudering zichtbaar zijn. Mix van glycolzuur en retinol. Deze is ook in een sterkere variant met een hogere dosering beschikbaar.
  • Lightening lift; voor de huid met pigmentvlekken. Mix van melkzuur en koijiczuur. Deze is ook in een sterkere variant met een hogere dosering beschikbaar.
  • Perfection lift; voor de gevorderde verouderde huid. Mix van Salicylzuur, melkzuur en retinol. Deze is ook in een sterkere variant met een hogere dosering beschikbaar.
  • Beta lift; sterke peeling voor de ernstige acne huid. Salicylzuur

Peelingen moeten in kuurverband gegeven worden voor het gewenste resultaat. Afhankelijk van je doel en de conditie van je huid wordt het aantal behandelingen bepaald. Meestal ligt het rond de 6 behandelingen 1x per 2 weken. In een kuur wordt vaak gebruik gemaakt van een combinatie van verschillende peelingen opbouwend in sterkte.

Tijd: +/- 45 min
Prijs: v.a € 80,00