Dagelijks ben ik met huidverbetering en huidverjonging bezig. Ik bied geweldige behandelingen aan in de salon en producten die de klant thuis gebruiken om haar huid te verbeteren.

 

Als ik werk in de salon aan huidverbetering en/of huidverjonging doe ik dat met intensieve behandelingen. Tijdens de behandeling activeer je de collageen – en elastine aanmaak om de huid te verstevigen. Je vraagt veel van de huid. De huid heeft de juiste bouwstoffen nodig in het lichaam om te kunnen herstellen en te verbeteren.

 

Maar hoe kan je maximaal gaan voor huidverbetering als er niet voldoende bouwstoffen aanwezig zijn in de huid? Denk hierbij aan vitamines, mineralen, juiste vetten en natuurlijk eiwitten en collageen. Huidproblemen zoals Acne, Rosacea en Eczeem worden vaak veroorzaakt van binnen uit. Je kan denken aan bijvoorbeeld een voedsel intolerantie dat ontstekingen in het lichaam veroorzaakt.

 

Daarom is het voor mij als Orthomoleculair huidspecialist heel logisch om niet alleen te werken vanaf de buitenkant. Ik kijk tegelijkertijd naar de binnenkant. Door deze combinatie zijn fantastische resultaten te bereiken. Ons lichaam vindt vitale organen het belangrijkst om voedingstoffen aan te bieden. De huid komt daarbij als een van de laatste aan bod. Daarom is het belangrijk dat hoog gedoseerde supplementen worden gebruikt zodat wij ons schoonheidsdoel kunnen behalen.

 

In de salon bied ik SckIN aan.

ScKIN zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica, immuunsysteem ondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

 

De producten helpen bij:

  • Behoud de stevigheid van de huid
  • Natuurlijke huidverjonging
  • Anti-aging formule
  • Helpt de hydratatie van de huid
  • Ondersteunt bij problemen met de huid zoals acne, eczeem en rosacea
  • Draagt bij aan mooie haren en nagels
  • Helpt het haarvolume te verbeteren

 

Een mooie huid komt van binnenuit! Dat wil jij toch ook?