Waarom Bella Derma?

Een plek waar ontspanning, deskundigheid en huidverbetering samenkomt. Veel klanten komen naar Bella Derma vanwege acne of rosacea. Of hebben als doel fijne poriën, huidversteviging, huidverjonging of een gladdere huid. In de salon gaan we letterlijk de diepte in. Dat maakt Bella Derma anders dan andere salons. We gaan aan de slag met geavanceerde apparatuur, de beste producten en professionele salonbehandelingen. Alleen zo werken we tot diep in je huidlagen. En activeren we de aanmaak van elastine en collageen: stoffen die voor de elasticiteit en soepelheid van je huid zorgen.

Samenwerken aan huidverbetering

De beste resultaten bereiken we door intensief samen te werken. Wat wil je met je huid bereiken? Wanneer ben je tevreden en hoe intensief wil je thuis met je huid bezig zijn? Voor het beste resultaat heb je meer nodig dan af en toe een maskertje. Optimaal resultaat bereiken we samen. In de salon. Én thuis. Met de juiste behandelingen, thuisverzorging, voeding en levensstijl. Als gecertificeerd Skinmaster en orthomoleculair schoonheidsspecialist help ik je daar graag bij!

Meer weten over hoe wij te werk gaan?

Lees hier meer over onze werkwijze en tarieven.

Ook weten wat je huid nodig heeft? Vraag een gratis online huidadvies aan.

Online huidadvies aanvragen

Liefs, Laressa
Gediplomeerd schoonheidsspecialiste,
Gecertificeerd Skinmaster,
Orthomoleculair Schoonheidsspecialiste

Laressa Admiraal: eigenaresse Bella Derma

Beauty en huidverbetering hebben altijd mijn interesse gehad. Zelf heb ik namelijk geen makkelijke huid. En zoals iedereen probeerde ik vroeger van alles. Maar niks werkte. Dus besloot ik zelf de wereld van beauty en huidverbetering in te duiken. Met succes! Zo kwam ik niet alleen veel over mijn eigen huid te weten: al 12 jaar help ik nu ook anderen van hun huidproblemen af te komen.

Wil je ook weer stralen en genieten van een gezonde huid met een fantastische glow? Je bent van harte uitgenodigd in mijn schoonheidssalon Bella Derma in Barendrecht!

Vragen en contact

Heb je andere vragen over Bella Derma of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.