Maak kennis met dit revolutionaire anti aging merk.

 

Hydropeptide is marktleider in peptiden met meer dan 60! verschillende peptiden. Naast peptiden bevatten de producten vele andere bewezen ingrediënten zoals; botanische stamcellen, aha’s, bha’s, (glycolzuur, salicylzuur en melkzuur) hyaluronzuur, micellair water, vitamines etc.

 

Met als resultaat;

  • maximale hydratatie
  • lijntjes en rimpels verminderen
  • huidversteviging
  • huidverjonging

 

Wat is een peptide:

Peptiden zijn eiwitten (aminozuren). Ze worden herkend als huideigen waardoor het heel makkelijk wordt opgenomen in de huid. Het zijn cel-boodschappers op cellulaire niveau. Dit houdt in dat peptiden signalen afgeven aan de huid. Hierdoor kunnen ze de oorzaak van het probleem aanpakken, slechte processen in de huid remmen en de collageen en elastine productie stimuleren

 

Voor een gezonde, stralende huid. Nu en in de toekomst!

 

De behandelingen van Hydropeptide zijn er maximaal op gericht om de huid jeugdiger, voller en strakker te laten aanvoelen. De krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezonde huidstructuur en hydratatie. Je ziet en voelt het verschil al na 1 behandeling! Hoe langer je de producten van Hydropeptide gebruikt hoe meer je ziet dat je huid verbeterd en verstrakt.

 

De producten zijn op elkaar afgestemd. De behandelingen worden opgebouwd voor het gewenste resultaat. Geen huid is hetzelfde. Daarom pas ik de behandeling aan op jouw huid en verbeterdoel!