Wil jij graag je huid verbeteren maar heb je geen idee wat het beste past bij jou huid? Dat kan ik heel erg goed begrijpen. Er zijn zoveel verschillende technieken en producten dat het moeilijk is om een keuze te maken. Vaak ook omdat je niet precies weet wat het inhoud en dus wel of niet geschikt is voor jou huid.

Daarom is een intake altijd erg belangrijk. Tijdens de intake zal ik je allerlei vragen stellen om uiteindelijk een goed beeld te krijgen van wat je wensen zijn, je ervaringen en wat je wilt bereiken. Daardoor kan ik je uiteindelijk een passend advies geven. Mijn advies probeer ik altijd zo duidelijk mogelijk te omschrijven zodat jij begrijpt waarom je de geadviseerde behandelingen en producten nodig hebt, wat het voor je huid zal betekenen en wat je uiteindelijk mag verwachten. Of je nou een huidprobleem hebt, last hebt van droogte, je huid wilt verstevigen of juist zo lang mogelijk wilt behouden zoals hij nu is……. Voor alle wensen is een passend plan!

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor jou huid kan betekenen. Ben je al lang op zoek naar een specialist die je echt advies geeft om je doel te behalen??? Maak dan snel een afspraak. Ik kan niet wachten of samen aan de slag te gaan om jou droomhuid te behalen!

Liefs Laressa Admiraal, Skinmaster

Afspraak maken