Bij Bella Derma webshop doen we er alles aan om er voor te zorgen dat je veilig je favoriete producten bij ons kan aankopen. Daarom werken wij samen met de goed beveiligde website van onze payment partner Mollie.
Jouw bestelling kan worden afgerond via de volgende betaalmethodes:

✓ iDEAL

De betaalmethode iDeal is voor iedereen in Nederland gratis beschikbaar. Via deze betaalmethode reken jij de bestelling ter plekke af, binnen de vertrouwde internetomgeving van jouw bank. Het aankoopbedrag wordt direct van je bankrekening afgeschreven en de bestelling wordt meteen goedgekeurd.

✓ MASTERCARD/ VISA/AMERICAN EXPRESS/DINERS CLUB INTERNATIONAL/DISCOVER

Door in de betaalstraat voor de optie creditcard te kiezen, kun je de betaling van jouw bestelling nog even uitstellen. Kies bij het afrekenen van jouw bestelling voor de creditcardmaatschappij waar jij bij aangesloten zit. Volg vervolgens de stappen in de vertrouwde internetomgeving van de desbetreffende creditcardmaatschappij. Jouw bestelling wordt direct hierna goedgekeurd.

Kortom, bij Bella Derma webshop kan je makkelijk en veilig betalen.
Mocht je toch problemen ondervinden bij het afrekenen, of vragen hebben over de betaling. Neem dan contact met ons op via webshop@belladerma.nl of bel gerust naar 06 4129 6916.